пʼятницю, 14 грудня 2012 р.

Блогери зі всієї України хочуть "знайти" генплани


Громадські активісти з різних куточків України зібралися в Чернігові для того, щоб вдосконалити свою блогерську майстерність та послухати інформацію про містобудівництво.
Компанія підібралася дуже різноманітна. На семінарах присутні студенти, журналісти, дизайнери, архітектори і, навіть, сільський голова.У перший день учасники семінари тільки приїхали у засніжений Чернігів і заселилися у готель «Профспілковий». 
Одразу ж відбулось своєрідне знайомство у стилі тренінгу  та ввідні лекції з блогерства від Олександра Равчева. Володимир Щербаченко  розповів про тему та мету семінару, а Володимир Ханас вів твіттер-трансляцію захода та сипав перлами.
З п»ятниці по неділю відбудуться лекції та семінари з блогерства та знайомство з темою містобудівництва та просторового планування.
Завершився перший день блогерськогу зїзду феєричним банкетом.

1 коментар:

  1. Якщо у вас були фінансові проблеми, то вам пора посміхнутися. Вам потрібно лише зв’язатися з містером Бенджаміном із сумою, яку ви хочете позичити, і терміном платежу, який вам підходить, і ви отримаєте кредит протягом трьох робочих днів. Я просто в шостий раз виграв позику в 700 тисяч доларів на термін 180 місяців з можливістю виплати до закінчення терміну придатності. Містер Бенджамін допомагає мені з позикою. Зв’яжіться з ним, і ви побачите, що він дуже чесна людина з хорошим серцем. Його електронний лист lfdsloans@outlook.com, а його номер телефону WhatApp: + 1-989-394- 3740

    ВідповістиВидалити